Zlatan uppskattad i Manchester United

16164422-zlatan-pa-friends-arenaVid det här laget borde både Zlatan och vi i Sverige vara vana vid att Zlatan hyllas från höger och vänster, och det är vi. Samtidigt är det fortfarande lika kul att höra hur han gång på gång utklassar andra världskända fotbollsspelare i popularitet, skrivelser och beröm, där han hyllas av både konkurrenter och lagkamrater.

Tidigare inlägg har handlat om de bästa fotbollslagen och när de då spelade på de bästa arenorna, och ett av lagen som nämns där är nämns bland annat Barcelona, där Zlatan Ibrahimovic tidigare spelat. Men idag spelar Sveriges och världens fotbollskung Zlatan i Manchester United, och vad är då mer passande än att Europa League och Premiere Leauge är i full gång? Det är bara att luta sig tillbaka och njuta av favoritens briljanta spelande och karaktär, och det är inte bara åskådare som älskar Zlatan, han får faktiskt beröm från både konkurrenter och nya lagkamrater.

Drömstart och beröm i Manchester United

Zlatan fick en riktig drömstart i Manchester United och han tog Premiere Leauge med storm där han inledde de fyra första omgångarna med fyra mål. Och Zlatan är inte bara viktig för oss i Sverige och hans lag Manchester United, han är också en förebild för de unga talangerna i sitt eget lag. I Sydsvenskan kan man läsa om att den unga supertalangen Marcus Rashford hyllar Zlatan och säger att de unga killarna inte kunde önska sig någon bättre än Zlatan till laget. Han menar på att de yngre tittar på hur legenderna tränar och lär sig av det, och att det är en ära att spela med sina gamla idoler såklart. Så Zlatan verkar vara väldigt omtyckt av sina nya lagkamrater.

Hyllad av konkurrent

Zlatan har även nyligen blivit hyllad av Romastjärnan Kostas Manolas. Han menar på att det är supersvårt att markera Zlatan och hävdar att Zlatan är bättre än både Ronaldo och Messi. Zlatan hamnade överst på listan av svåra motståndare att möta när Manolas skulle rangordna de spelare han mött. Det är inte ofta det händer, att man blir hyllad av någon talang i konkurrerande lag, men det händer Zlatan, såklart. Man kan ju inte annat än gilla Zlatan och erkänna att han är en av världens bästa!