Trendigt att jaga

Att springa runt på krogen och jaga nattdjur är något som nog alltid kommer att vara populärt för de allra flesta, men nu har även jakten för att jaga ute i det vilda börjat gro allt mer.

Ser man till människorna som bor på Södermalm och går omkring i stickade tröjor året runt och Dr Martens kanske inte denna trend är lika stor, för där är de flesta vegetarianer. Men dock börjar det även där att luckras upp – för man borde väl kunna äta kött som är så gott om man skjuter det själv. Då blir det ju ekologiskt och vi hjälper till att hålla ordning på populationerna. Ja, så kan man tänka. Men så tänker inte alla. Men vad som i alla fall stämmer är att man jagar för att man finner det rogivande, bra för miljön och för att man har ett intresse för djur. När fler och fler nu väljer att börjar med jakt är det den nyromantiska längtan om att man vill tillbaka till naturen som lockar.

Från Lotta till en själv

Programmet På jakt med Lotta och Leif, där Lotta Lundgren lär sig ta jägarexamen av Leif GW Persson har blivit en riktig tittarsuccé och fått många som nu börjar fundera på att börja med denna trendiga sport. För visst är det väl en sport. Ja, i allra högsta grad så är det så! Det handlar om att man måste ha stor färdighet och en stor koncentration om man ska bli en riktigt bra jägare – samt att se att de tecken som finns runtomkring en i skogen.

Så, är det en sport du vill börja med och samtidigt känna att du vill vara riktigt inne och trendig så är det jakt du ska satsa på, och behöver du utrustning så passa på och beställ online på activeoutfit.se för att få de bästa förutsättningarna.