Spelpaus

Om man vill ta en paus från tränandet och sportandet, men ändå hålla oddsberäkningen och ”spelkänslan” igång kan man hänge sig åt lite klassiskt spel i stil med blackjack online eller poker.
Texas Hold´em är utan tvekan den populäraste pokervarianten och den som de flesta andra pokertyper bygger på. Jag tror att Texas har blivit så poppis för att det är så otroligt enkelt att lära sig och att man snabbt kan bli ganska duktig på det. Dock tar det mycket längre tid att bli en riktigt skicklig spelare har jag märkt…
Mitt tips till dig som ska börja spela poker är att bepansra dig med en stor portion tålamod. Läs allt du kan innan du ger dig in i leken, det finns oändligt mycket information att ta del av, både på nätet och i vanliga pokerböcker. Men, låt det inte dröja allt för länge innan du börjar att spela, så att du får öva även i praktiken. Det finns många pokerrum som erbjuder gratisspel till sina spelar, där du inte behöver investera några egna pengar för att spela. Givetvis kan du i dessa spel inte heller vinna några pengar, men det är inte heller det som är poängen. Istället handlar det om att få in känslan för hur det är att spela poker på nätet, då det faktiskt skiljer sig en hel del jämfört med poker live.