Kolla på de bästa lagen på de bästa arenorna

Zlatan med bollen

Varför inte bege sig ut på en liten resa nu när VM i fotboll är slut och kanske lite glömt. Men du vill ju ändå fortfarande behålla den känslan och anda som du hade under själva cupen.

Följa med på en resa

För fotbollsfantasten är de större ligorna ute i Europa, framför allt, de matcherna man verkligen vill se. Just nu är det Arsenal, Liverpool och Barcelona som ligger högst på listan av lag som fansen vill se. Den allra bästa fotobollen spelas på kontinenten men det finns även en hel del bra lag ibland annat Sydamerika och Brasilien. Men eftersom det är strået längre att åka dit så väljer ofta de flesta att gå på matcher i Europa. Nog också för att man säkerligen inte har lika bra koll på lag i Brasilien med omnejd.

El Clasico

Nu när VM i fotboll har börjat svalna och försvunnit ur våra minnen och hjärnbalkar så finns det en hel del matcher att gå på. Både på kontinenten men även i Sverige. Vem vill inte se Lionel Messi, Neymar eller Steven Gerrard på planen. Det kommer bli ett minne som kommer följa med hela livet och fotbollen kommer med största sannolikhet inte bli densamma för en igen.  Barcelona har haft de allra största spelarna genom tiderna och har även vunnit åtskilliga ligor, cuper och annat. Den kända matchen mellan Barcelona och Real Madrid, som även kallas för ”El Clasico” är även den fenomenal när det kommer till laganda samt hur fansen beter sig. En utav de dyraste biljetterna säljs till dessa matcher.

Resa i fotbollens värld

Det är ju väldigt kul med fotbollsresor och man kan enkelt ta med hela företaget på en sådan resa till ett billigare pris. Du kan både hitta paketlösningar men även bara biljetter för att sedan ordna med hotell och dylikt själv. Eller du kanske till och med har en vän eller en släkting i staden eller landet där matchen går av stapeln. En sådan grej kan verkligen underlätta. Kolla in sortimentet hos OLKA och gå på din favoritmatch på din favoritplats.